Ateriapalvelut

Haluatko tarjota asukkaillesi herkullista ja laadukasta ateriapalvelua ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikössä? Rajala Artesan Oy on täällä auttaakseen! Tarjoamme huippulaatuisia ateriapalveluita, jotka takaavat asukkaillesi ravitsevan ja maistuvan ruokailukokemuksen joka päivä.

Miksi valita Rajala Artesan Oy ateriapalvelusi tarjoajaksi?

1. Laatu ja tuoreus: Valmistamme ruuat aina laadukkaista raaka-aineista ja huolehdimme siitä, että ne saapuvat yksiköihinne aina tuoreina. Ruokamme valmistetaan päivittäin rakkaudella ja ammattitaidolla, jotta jokainen ateria olisi erityisen herkullinen.

2. Tarjoiluvalmius: Toimitamme ruoat aina tarjoiluvalmiina oikeissa lämpötiloissa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa henkilökunnaltanne, jotta he voivat keskittyä asukkaiden hyvinvointiin.

3. Monipuolisuus ja ravitsemus: Huomioimme ravitsemussuositukset tarkasti, mutta emme tingi mausta. Tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotta jokainen asukas voi nauttia suosikkiateriastaan. Voimme myös mukauttaa ruokalistaa erityistarpeiden mukaan.

4. Jatkuva saatavuus: Toimitamme ruuat kahdesti päivässä vuoden jokaisena päivänä, jotta voimme taata sen, että ruoka on aina tuoretta ja maistuvaa. Asukkaanne eivät koskaan joudu odottamaan herkullista ateriaa, vaan toimitamme ateriat aina ajallaan.

Kumppanuus Rajala Artesan Oy:n kanssa tarkoittaa, että voitte luottaa siihen, että asukkaanne saavat parasta mahdollista hoivaa ja ravintoa. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja yksikkönne tarpeiden mukaan ja pyrimme aina ylittämään odotuksenne.

Ota yhteyttä meihin tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme tukea yksikkönne ruokapalveluita ja tehdä jokaisesta ateriasta erityisen hetken asukkaillesi. 

Rajala Artesan Oy – yhdessä hyvää ruokaa ja hyvää elämää!